Turkse Nederlanders ontvangen brief AK Partij

Turken verbaasd na ontvangen brief AK-Partij
Brief AK-Partij Turkse Nederlanders
Brief AK-Partij Turkse Nederlanders

Ongelofelijk…

Het cliëntelisme in Turkije heeft in de jaren onder Erdogan, gefloreerd. Turken kregen bruine bonen, kool en brood in ruil voor een stem aan de AK-Partij. Tot nog toe werden de Turken in Nederland met rust gelaten, maar nu het slecht gaat met de partij doen ze er alles aan om de stemmen in Nederland in ieder geval te behouden.

Brief AK-Partij Turkse Nederlanders

Brief AK-Partij Turkse Nederlanders

Dat is gek, want het merendeel van de mensen hier, brengt zijn of haar stem uit op de AK-Partij en zou dat hoogstwaarschijnlijk nu weer hebben gedaan. Tragisch is het feit dat de partij op de een of andere manier toegang heeft tot de adressen van deze mensen. Op social media werden foto’s geplaatst met een envelop dat geadresseerd is aan Turkse families in Nederland en waar de naam van de premier, bovenaan de envelop prijkt. In de brief staat waarom de Turken in het buitenland moeten stemmen op de AK-Partij en waar ze voor zullen zorgen, mochten ze de absolute meerderheid krijgen.

Nu de verkiezingen met rasse schreden naderen, kan de AK-Partij blijkbaar niets anders dan de mensen hier opjutten en pushen om een stem uit te brengen op de partij. Het zegt veel over hun handelingswijze, mobiliteit en de huidige status van de partij.

Envelop AK-Partij Turkse Nederlanders

Envelop AK-Partij Turkse Nederlanders

Lees ook:   AKP / CHP / HDP / MHP: op welke partij moet ik stemmen?
Categorieën
Dossier: Turkse parlementsverkiezingen 2015Opmerkelijk
1 reactie
 • jos van Veen
  16 oktober 2015 at 12:25
  Plaats een reactie

  Wanneer hou je op Turk te zijn en Nederlander te worden??
  In welk land leef je hier als Turk van afkomst.

  Moet een randdictator en die w geweld niet schuwt voor electoraal gewin in NL ook al de dienst gaan uitmaken?
  De AKP -het etiket van Erdogan- heeft de laatste tijd zo zich nogal buitensporig gedragen en niets geschuwd om de Koerden in kwaad daglicht te stellen om zo verkiezingswinst te halen-tot moorden aan toe

  Wees verstandig en gooi dit soort berichten in de prullenbak
  Het heeft er veel van weg dan de stemmen van buiten Turkije nodig zijn om hem in het zadel te houden..hij is in Turkije zelf te ver gegaan en heeft daar zijn kansen zelf aardig verknoeid en bedeelt nu maar onder mensen die buiten Turkije wonen, terwijl deze mensen allang geen onderdanen van Turkije meer zijn.
  Met de stemmen uit het buitenland kan Erdogan nog meer en blijven prutsen in Turkije en dat mogen dan de de Turken en Koerden etc. daar dan gaan bezuren..
  Denk daar ook even aan..

 • Plaats een reactie

  *

  *

  Like TurksGeluid

  Ook interessant...

  Close