Turkse GSM operators onderdeel van AKP propaganda

We weten onderhand dat de media en alle instanties van waarde, als marionetten van de AK-Partij regering dienen. We weten ook dat de AK-Partij, mensen naar de meetings en...
Avea ve Turkcell
Avea ve Turkcell

We weten onderhand dat de media en alle instanties van waarde, als marionetten van de AK-Partij regering dienen. We weten ook dat de AK-Partij, mensen naar de meetings en bijeenkomsten van de partij tracht te dwingen door middel van SMS’jes. Dat is allemaal niet gek meer in een land waar democratie niet meer lijkt te bestaan. Wat wel nieuw is, is dat de GSM operatoren zelf, AK-Partij propaganda uitoefenen. Eigenlijk zou ik in shock moeten zijn, maar dat ben ik niet omdat dit me simpelweg niet meer verbaasd. Wel is het een goede reden om nooit meer Avea of Turkcell aan te schaffen.

Stel je nu eens voor dat T-Mobile, Vodafone of KPN, een SMS naar alle abonnees stuurt waarin staat: “Beste broeder, bekijk de link hieronder en stuur het door naar al uw vrienden”. Nou, hier is natuurlijk niks mis mee. Je zou verwachten dat je een pagina te zien krijgt waarin kortingen ofzo voor je abonnement staat. Maar nee… in Turkije gaat dat anders. De link die mee wordt verzonden, is een link naar een website waar anti-CHP materiaal staat. Niet raar, want CHP is de grootste oppositiepartij in het land en een groot gevaar voor de AK-Partij lieden zoals Erdogan. Je zou verwachten dat deze professionele likkers, de link zouden camoufleren om het nog enigszins spannend te houden als je erop klinkt, maar nee hoor, zelfs dat is niet nodig. De link die wordt verzonden, http://chpningunahgalerisi.com betekent: “Galerij met de zonden van CHP”.

Avea en Turkcell hebben zich van hun slechtste kant laten zien door zoiets rond te sturen. Het is niet te geloven dat zelfs de GSM operators binnen een land, onderdeel worden van de idioterie van Erdogan. Het meest irritante van allemaal is, is dat het gewoon mag en je er niets aan kunt doen. Je zou eerst aangifte moeten doen bij de politie, dat onder beheer is van de AKP. Daar kom je niet langs, maar stel dat het je op de een of andere manier lukt en je kunt naar de rechtbank, dan heb je daar een rechter die ook voor de AK-Partij is en dan kun je het wel schudden. Sterker nog: je mag dan blij zijn dat jij geen gevangenisstraf krijgt vanwege een “poging tot een aanslag op de regering”. Zo gaat dat, tegenwoordig.

Lees ook:   Nieuw stadion Beşiktaş Vodafone Arena geopend door AK Partij lieden

Zie hieronder het bewijs van de propaganda:

 

 

Avea - AKP - skandal

Avea

Turkcell - AKP - skandal

Turkcell

Categorieën
Dossier: Turkse parlementsverkiezingen 2015Turks nieuws & opinie
Nog geen reacties

Plaats een reactie

*

*

Like TurksGeluid

Ook interessant...

Close