Turken in Japan op de vuist tijdens het stemmen

Ook in Tokio kunnen de Turken in dat land hun stem uitbrengen voor de Turkse Parlementsverkiezingen van 1 November 2015. Dit mag de hele wereld weten, vonden een paar...
Japan verkiezingen Turkije
Japan verkiezingen Turkije

Ook in Tokio kunnen de Turken in dat land hun stem uitbrengen voor de Turkse Parlementsverkiezingen van 1 November 2015. Dit mag de hele wereld weten, vonden een paar stemgerechtigden en dit deden ze dan door middel van een knokpartij.

Japan verkiezingen Turkije

Bij het consulaat in Tokio gingen een groep van 10 mannen en een andere groep met elkaar op de vuist. Het leverde 12 gewonden op, waarvan er 3 in het ziekenhuis werden opgenomen vanwege ernstige verwondingen. Tussen de 12 gewonden, zaten twee politieagenten die de zaak probeerden te sussen. De Japanse autoriteiten hebben het aantal politieagenten en beveiligers in het gebied verhoogd om zo verdere escalatie te voorkomen. Overigens is niet bekend wat de oorzaak is van de vechtpartij.

In het land wonen er, naar het schijnt, 3600 Turken.

Turken in Japan stemmen vechtpartij

Lees ook:   Turkse Nederlanders ontvangen brief AK Partij
Categorieën
Dossier: Turkse parlementsverkiezingen 2015Opmerkelijk
2 Reacties op dit bericht
 • Vanesha
  26 oktober 2015 at 15:48
  Plaats een reactie

  Overal waar die geloofsaanhangers zijn heb je problemen

  • SiyahBeyaz
   26 oktober 2015 at 17:13
   Plaats een reactie

   Kun je me uitleggen hoe je weet dat 1) men een bepaald geloof aanhangt 2) wat het ermee te maken heeft en 3) waarom je generaliseert?

  Plaats een reactie

  *

  *

  Like TurksGeluid

  Ook interessant...

  Close