Lachwekkend: pro-AK Partij media weer in topvorm

De Turkse tv-zender A Haber, die bekend staat om haar pro-AK Partij items en hilarische interviews, heeft weer een schandalig slechte video nieuwsitem gemaakt. Nu speelt het incident zich af...

De Turkse tv-zender A Haber, die bekend staat om haar pro-AK Partij items en hilarische interviews, heeft weer een schandalig slechte video nieuwsitem gemaakt. Nu speelt het incident zich af in Duitsland, voor de poorten van het ZDF.

Mevlüt Yüksel, de persoon die de microfoon in handen heeft, maakt zichzelf belachelijk door steeds te wijzen naar een man die hij “een hoge piet van het ZDF noemt”. Hij geeft aan dat het erg onrespectvol is om met zijn handen in zijn zakken te staan. Tevens doen ze alsof ze niet worden toegelaten tot het terrein, terwijl er geen beelden zijn van een eventuele weigering. Het lijkt er zelfs sterk op dat de Duitsers de beste man niet eens zien en keihard negeren.

A Haber heeft de nieuwsitem overigens gemaakt uit protest jegens een uitzending van het ZDF waarin de spot werd gedreven met president Erdoğan.

Hoe het ook zij: het is lachwekkend en triest tegelijk.

Lees ook:   Koerdische oppositieleider Demirtas opgepakt
Categorieën
Opmerkelijk
Nog geen reacties

Plaats een reactie

*

*

Like TurksGeluid

Ook interessant...

Close