Dit zijn de mensen die gaan stemmen over de toekomst van Turkije

Dat de Turkse bevolking structureel dom wordt gehouden door de AK Partij, wisten we natuurlijk al. Dit komt vooral naar boven als men de straat opgaat om hele actuele...

Dat de Turkse bevolking structureel dom wordt gehouden door de AK Partij, wisten we natuurlijk al. Dit komt vooral naar boven als men de straat opgaat om hele actuele vragen te stellen waarover de mensen straks zullen gaan stemmen. Een journalist besloot om een paar vragen te stellen aan de inwoners van de stad Kirikkale en dat zorgde voor deze beelden.

In de video wordt de vraag gesteld of “het mogelijk is dat het presidentieel systeem geïmplementeerd kan worden in Turkije”. Hierop beantwoord nagenoeg iedereen het met “ja, natuurlijk”.

Op de vervolgvraag wat het presidentieel systeem dan inhoudt, heeft men geen antwoord. De een probeert het te camoufleren, de ander probeert het uit te leggen maar bevredigend is het niet. Integendeel, het is verontrustend omdat deze mensen straks moeten gaan stemmen over de toekomst van Turkije.

 

Lees ook:   AK Partij wijst commissie onderzoek verkrachting jongeren af
Categorieën
Opinie
Nog geen reacties

Plaats een reactie

*

*

Like TurksGeluid

Ook interessant...

Close