Disclaimer

Disclaimer

Wij besteden continue zorg en aandacht aan de samenstelling van de inhoud op onze sites.

Het is mogelijk dat de informatie die op de site wordt gepubliceerd onvolledig is of onjuistheden bevat. Het is niet altijd mogelijk fouten te voorkomen. TurksGeluid is dan ook niet verantwoordelijk voor meningen en boodschappen van gebruikers van deze site. Ditzelfde geldt voor informatie van derden waarvan je via links op onze websites kennisneemt. Wij sluiten alle aansprakelijkheid uit voor enigerlei directe of indirecte schade, van welke aard dan ook, die voortvloeit uit het gebruik van informatie die op of via onze websites is verkregen.

TurksGeluid kan besluiten (delen van) bijdragen van gebruikers te publiceren in andere media. Door bijdragen te leveren op items, reacties en andere interactieve mogelijkheden, stemmen bezoekers in met bovengenoemd gebruik van (delen van) hun bijdragen.

Privacy-statement

Persoonlijke gegevens die je via de site hebt ingevoerd, worden opgenomen in een gegevensbestand die enkel en alleen gebruikt worden om je toegang te geven tot de website of je te informeren over TurksGeluid.nl. Wij delen geen persoonlijke gegevens uit aan andere websites of adverteerders.

Nog geen reacties

Plaats een reactie

*

*

Close